Penulis: Muhammad Muhaimin bin Mohd Isa
Blog: E-Toyol: Situasi Menang-Menang
Facebook: facebook.com/mmmisa
Tarikh:
Mutiara Kata: "Jadikan azam tahun 2014 anda satu realiti"

"Saya Akan Tunjukkan Bagaimana Anda Juga Boleh Menjana Wang Yang Banyak Apabila Pilihanraya 2012 Diumumkan , Apabila Harga Minyak Naik, Apabila Artis Bergaduh Di Facebook, Dan Apabila Semua Tajuk Utama Muka Depan Surat Khabar Menjadi Tumpuan Berjuta-juta Pembaca!"

TAWARAN
sah sehingga:
30

Anda kejar masa? Ikut shortcut ini:
Testimoni Terkini | Gambar Akaun Bank Saya | Bantuan Toyol | 4 Produk E-Toyol | Promosi JIMAT 2014 | 5 Bonus Gila | Jaminan Saya | Muaturun Sekarang | Masih tidak percaya? Anda boleh tanya mereka sendiri!
"Ebook yang berbaloi-baloi tuk dimiliki"

Setelah membaca ebook ini, saya dapati isi kandunganya sangat mudah difahami, tidak meleret dan straight to the point. Mereka yang buta IT pun boleh berjaya dengan bantuan ebook ini. Apatah lagi penulis ebook ini seorang yang baik hati dan suka menolong orang. Saya gerenti jika anda masih terkapai˛ setelah membaca ebook ni, penulis ebook ini akan membantu anda sehingga berjaya. Pembongkaran yang didedahkan dalam ebook ini bukan perkara baru, sebenarnya kita memang selalu menggunakannya.

Blogspot+youtube+google adsense, ia memang tidak asing lagi bagi kita,cuma kita saje yang tidak tahu cara mengexploitasikannya tuk mendapatkan wang mudah tapi.... Muhaimin telah membuktikannya! dan dia telah membocorkan rahsia kejayaanya dalam ruangan bab BONUS!! Bila anda sudah tahu rahsianya anda mungkin berkata di dalam hati "la..naper aku tak terpikir sebelum ni yer..". Jadi ebook ini memang berbaloi-baloi tuk dimiliki!



Penyubiru (Blogger Separuh Masa)
Blog:
penyubiru.blogspot.com
carca-marba.blogspot.com

Jangan Buang Masa Saya...

Biar saya berterus terang. Saya pemalas orangnya. Malas nak siapkan kerja rumah, malas nak bekerja, dan malas nak cakap panjang-panjang. Biasanya orang yang malas ni akan ketinggalan. Tapi saya tak peduli, sebab saya ada "toyol" saya dan saya tidak ketinggalan. Saya tak nak tulis panjang-panjang di sini sebab saya tak nak buang masa saya. Banyak benda yang saya nak lakukan: main game, tengok tv, jalan-jalan, main bola, makan dan tidur.

Siapa Saya?

Saya hanyalah orang (bukan toyol ye) biasa seperti anda, cuma apa yang membezakan kita ialah saya ada "toyol" dan anda tiada. Dengan bantuan toyol ini saya boleh buat duit yang banyak di internet sambil rehat-rehat, minum air dan baca surat khabar. Anda pula bekerja keras tiap-tiap hari untuk gaji yang hanya masuk akhir bulan. Kuat bekerja, setahun pun belum tentu ada increment. Penat kan?

Adakah Anda Menghadapi Masalah-Masalah Ini?

Sudah lama mencuba program internet, namun menjana tak sampai RM1 sehari?
Mempunyai 10 laman web/blog yang dipenuhi iklan-iklan Google Adsense, namun jumlah pelawat yang datang tak sampai 100 orang sehari? Sedihnya.

Pernah sertai program affiliate namun sebulan pun tak ada jualan?
Nak berniaga di eBay tapi tak tahu nak jual produk apa?
Mahu memulakan perniagaan internet tetapi tiada modal?

Jika YA, Anda Perlukan Bantuan Toyol Ini

Toyol ini mendedahkan cara membuat wang melalui Google Adsense, eBay, Clickbank, Youtube dan banyak lagi! Ditulis dalam Bahasa Malaysia, berikut saya cetak skrin apa yang e-toyol akan tunjukkan:

Dengan menggunakan panduan e-toyol ini, ini:


adalah pendapatan Adsense yang pernah saya terima sebelum ini menggunakan teknik yang saya kongsikan dalam Bab BONUS. Gosok mata anda dan lihat semula, Today's Earnings, bukan This Month's Earnings.

Ya, $80 = 80 x RM3.5 = RM280 SEHARI.

Di bawah pula saya kongsikan statistik salah satu laman web saya sejak bulan Jun 2009 yang lalu sehingga 8 Oktober 2009 baru-baru ini:

Lihat pada bulatan A dan B, hit 89,277 ribu dan 67,898 ribu yang dihasilkan adalah berdasarkan berita/tajuk utama hangat yang menjadi tumpuan orang ramai pada bulan tersebut. Statistik ini adalah berdasarkan trafik laman web yang saya dapatkan secara PERCUMA, tanpa modal walaupun 1 sen. Ini jaminan saya. Perhatikan juga kolum Unique Visitors dan First Time Visitors.

Kenaikan hits yang melampau pada salah satu laman web saya apabila saya tuliskan tentang isu panas yang menjadi tumpuan pada hari tersebut. Teknik yang juga saya kongsikan dalam Bab BONUS. 100,000 pengunjung sehari, PERCUMA je.

Itu tidak termasuk pendapatan menjual ebook (Ebook 2). Saya mulakan perniagaan ebook pada September 2009 dan dengan menjual ebook, di bawah saya buktikan printscreen pendapatan saya sehingga 31hb Januari 2010 (3 hari sahaja). Ingat, ini baru satu bank :).

Ini pula printscreen email saya yang penuh dengan tempahan-tempahan baru:

Apa Yang Toyol Saya Buat?

Pertama sekali, jangan salah faham. Toyol ni bukan hantu seperti yang anda bayangkan. Toyol ini:

Memberitahu rahsia bagaimana menjana wang dengan modal RM0
Menunjukkan berpuluh-puluh cara membuat wang di Internet sambil berehat
Memberi peluang anda bekerja sepenuh masa di rumah
Membuktikan yang anda lebih power dari boss anda
Membuka peluang untuk anda mendapat pendapatan separuh masa yang mungkin lebih besar dari pendapatan sepenuh masa!
Peluang mendapat kebebasan wang!
Menunjukkan cara mudah membina ebook anda sendiri dan mula menjadi usahawan internet dengan modal minimum, RM20 sahaja!
Memudahkan anda, tidak perlu mencari perisian membuat ebook, semuanya disertakan PERCUMA.

Semua perkara di atas diterangkan secara ringkas dan padat. Anda tak perlu ebook yang tebal, sampai 300 mukasurat untuk faham. Toyol ini juga akan tunjukkan panduan menjana wang di internet tak sampai setengah jam. Tak perlu CD yang panjangnya 4 jam. Juga cara unik nak tarik pelawat ke laman web anda tak sampai 10 minit.

Anda nampak apa point saya?

SAYA JUGA TAK NAK BUANG MASA ANDA

Memperkenalkan...

1) E-Toyol: Biar Toyol Ini Jana Wang Untuk Anda! v1.1
Pelajari asas Ebay, Clickbank, SEO dan banyak lagi. Ketahui rahsia saya menjana lebih RM200 dalam masa sehari melalui Youtube, Adsense dan Blogger. Lihat bukti di bawah!

2) E-Toyol: Buat Ebook Tanpa Modal & Jual Online
Bina ebook dengan MODAL RM0 dan miliki perisian-perisian percuma. Lupakan tentang kursus yang berharga beratus-ratus ringgit dan memakan masa yang lama.

3) PERCUMA: Perisian-Perisian Membina Ebook & 125 Ebook Idea
Nikmati perisian Program Affiliate, 12 Skrip E-Cover, Skrip Borang Bayaran, Template Minisite, lebih 100 ebook yang boleh anda jual semula dan banyak lagi, semestinya PERCUMA dengan pembelian 2 ebook di atas. Mengapa bayar beratus-ratus?

4) BARU: Source Code Penuh Laman Web Jualan
Dari laman web jualan, ke borang bayaran, ke ruangan muaturun, kemudian menghantar email ke pengguna, hinggalah email notifikasi bayaran untuk anda, semuanya akan saya sediakan PERCUMA jika anda beli sekarang.

5) BARU: Tsunami Wang Dengan Youtube
Ebook baru berkenaan cara-cara membuat pendapatan daripada Youtube dan tambahan percuma 2 lagi software ini akan siap tak lama lagi dan dimasukkan ke dalam Pakej E-Toyol. Jika anda beli sekarang, anda akan milikinya PERCUMA.

Situasi Hari Ini...

Jika anda seorang yang bekerja, anda melakukan perkara yang sama setiap hari. Bangun dari tidur di awal pagi, gosok baju, bersiap dan pergi ke pejabat. Di pejabat pula anda ditimbuni dengan kerja-kerja yang tak pernah berkurang. Di hujung hari pula anda perlu bekerja lebih masa. Adakah ini yang anda mahu dalam kehidupan anda? Setiap mulanya hari Isnin, satu ketakutan dalam diri anda timbul dan bayangkan sampai bila perkara ini akan berterusan? Ya, sampai ke tua.

Namun segala-galanya belum terlambat. Jika anda mahu membantu diri anda, anda perlu lakukan sekarang. Bukan 20 tahun lagi. Renungi kata falsafah ini: "Bagi orang yang berjaya, masa depan mereka ialah HARI INI". Jadi lakukannya sekarang!

Promosi JIMAT 2014

Download sekarang dan nikmati diskaun sehingga 67%. Dapatkan dengan harga hanya RM20. CEPAT! Tawaran sah sehingga 30 sahaja!

TAWARAN
sah sehingga:
30

Berita Gembira Untuk Anda: Bonus-Bonus Gila Menanti Anda!

Bersama disertakan ialah bonus-bonus yang tak masuk akal yang akan disekalikan dengan pembelian ebook E-Toyol dan boleh dimuaturun SERTA MERTA. Anda tidak jumpa tawaran-tawaran bonus seperti ini di tempat lain!:

BONUS 1
"Google Adwords Made Easy"

Strategi mudah, senang diikuti dan boleh digunakan segera untuk berjaya menggunakan Google Adwords...

BONUS 2
"18 Edisi Majalah Affiliate Marketing"

Majalah tentang peningkatan trafik segera, blog monetization, model perniagaan affiliate dan banyak lagi.

BONUS 3
"Bantuan Khidmat Pelanggan TANPA HAD"

Dapatkan khidmat nasihat dan bantuan percuma melalui email.

BONUS 4
"Versi E-Toyol Sentiasa Dikemaskini"

Terus dapatkan panduan-panduan dan rahsia-rahsia terbaru secara PERCUMA dengan bantuan toyol ini kerana kemaskini dilakukan dari semasa ke semasa!

BONUS 5
"Perpustakaan eBook Terbesar PERTAMA di Malaysia"

Bukan 1, bukan 13, bukan 50, tetapi beratus ebook panduan jana wang! Anda tidak temui bonus ini di mana-mana. Dan bilangannya bertambah dari semasa ke semasa.

BONUS PANAS (BARU)
"Baucer RM5 - WangHantaran.com"


Dapatkan diskaun RM5 untuk ebook panas "Wang Hantaran: Mudahnya Kahwin..." (www.WangHantaran.com)

BONUS TAK TAHAN (BARU)
"Baucer RM10 - Design di muhaim.in/design"


Lagi diskaun RM10 untuk tempahan design minisite atau grafik di muhaim.in/design (Akan datang...)

Jaminan Saya

Lebih 500 pembeli terawal telah memulakan langkah kejayaan mereka. Anda boleh lihat sendiri testimoni yang diberikan. 3 panduan yang dilengkapi dengan teknik killer, ditambah pula bonus dan baucer tak masuk akal, pelaburan anda hari ini adalah sesuatu yang amat berbaloi. Asalkan anda cuba setiap teknik yang saya sarankan, saya jamin, perniagaan internet adalah untuk anda.

"Akhirnya, jumpa juga e-book yang mudah difahami"

Pertamanya tahniah kepada saudara Muhaimin kerana berjaya memberi sesuatu yang amat berguna kepada saya. Saya mudah memahami isi kandungannya walaupun saya masih baru dalam bidang teknologi komputer ini.

Sebelum ini saya pernah membaca beberapa ebook tetapi ebook ini menjadi pilihan saya kerana penulis mengajar saya ‘step by step’ tentang apa yang perlu saya lakukan dan seterusnya.

Secara jujurnya, saya paling seronok membaca bab bonus. Muhaimin berjaya mengajar saya untuk mengeksploitasikan youtube dan blogger dengan penerangan yang menyeluruh. Mungkin saya akan cuba membina satu blog baru untuk tujuan itu dalam masa terdekat. Jadi, saya rasa amatlah beruntung sekiranya ramai yang memiliki ebook ini. Tahniah sekali lagi kepada saudara Muhaimin dan terima kasih kerana memperkenalkan ebook ini kepada saya.



Shafezan Hamidi Bin Abd Hamid (Guru)
Blog:
debikdebuk.blogspot.com

Dapatkan Sekarang!

Pakej 3 ebook berserta perisian dan skrip percuma, ditambah pula bonus yang sentiasa ditambah dari semasa ke semasa, dan yang terbaru baucer RM20, pada pendapat anda berapakah harga yang patut saya letakkan?

RM295
RM125
RM75
RM35
Ya, Hanya RM20!! (Untuk 500 yang pertama sahaja. 437 255 189 64 13 salinan lagi sebelum harga dinaikkan ke RM50 pada bila-bila masa)

Terima kasih kerana sudi meluangkan masa di www.e-toyol.com dan sebagai penghargaan, saya hadiahkan Tips/Ebook/Widget percuma khas untuk anda. Hanya masukkan nama dan email anda pada borang di bawah dan pengesahan akan dihantar terus ke email anda. Selamat Maju Jaya!

Yang Benar,



Muhammad Muhaimin bin Mohd Isa
http://mr.muhaim.in

P/S: Dapatkan ebook ini sekarang, 3 ebook, beratus-ratus bonus dan baucer, pada harga RM20 sahaja. Hari ini RM20 itu tidaklah banyak berbanding dengan ilmu yang anda akan terima di dalamnya.

P/P/S: Lebih 500 pembeli terawal telah mendapat manfaat daripada 'toyol' ini. Anda bila lagi? Hentikan pencarian anda dengan mencuba 'toyol moden' ini sekarang. Dapatkan sekarang!!

Bookmark and Share
Testimoni | Blog E-Toyol | Affiliate | www.E-Toyol.com design by me3n