"Syok Habis"

Thx bro for everything! E-Toyol mmg syokk habis…time kasih utk the free eCover action scripts…and also untuk the latest ebook Tsunami Youtube!

Time kasihh bebanyakkk!

p/s: hope dpt byk lagi info frm u..

Esyamz
Laman web:
footylatestgoals.blogspot.com/

"Berbaloi"

Bro…mmg best Ebook E-Toyol tu. Memang berbaloi saya beli. Tak sabar pulak nak terima Ebook Tsunami Wang dengan YouTube.

Camner pun bro wish you good luck and generate more money from it.

Terima kasih.

RieTPG
Laman web:
www.rebiz2u.ws

"Anda Rugi Besar Jika Anda Abaikan"

Terima kasih saudara kerana memperkenalkan ebook ini, banyak maklumat yang saya perolehi. Tidak rugi membelinya dan masa saya dapat dijimatkan. Saya percaya jika mahu ceburi dunia internet ebook ni memang sesuai dan langkah saya telah pun bermula dengan menjadi reseller kerana ebook ini bukan sahaja memberikan ilmunya tetapi keberanian dan galakkan....Syabas tuan...



Xuddin
Usahawan internet (separuh masa)
Laman web:
www.cetak-duit-adsense.com

"Haram Bela Toyol tapi tak bagi E-TOYOL"

Pertama sekali tajuk ebook ini memang lain dari lain (sekali baca terus terpikat). Zaman moden pun ada toyol kat internet memang pelik. Apa-apa pun panduan ni antara panduan terbaik yang pernah saya miliki. Mudah difahami dan straight to the point. Satu tip yang saya suka ialah kita perlu jadi UNIK dan lain dari yang lain. Alhamdulillah sangat berkesan untuk jualan ebook pertama saya. Terima Kasih Saudara Muhaimin. Semoga sukses sentiasa..



Zul Hairi Ahmad a.k.a cyberzul
Ustaz j-QAF (sepenuh masa)
Usahawan internet (separuh masa)
Laman web:
http://url.my/banner

"E-Toyol Sangat Jinak"

Terlebih dahulu saya ingin mengucapkan tahniah dan syabas kepada Saudara Muhaimin kerana sudi berkongsikan Toyolnya dengan semua orang. Saya katakan ia jinak kerana apa yang diterangkan di dalam E-Toyol adalah sangat jelas dan mudah untuk dipratikkan.

Sebuah buku panduan yang harus dimiliki setiap orang yang mengimpikan pendapatan dari Internet. Ditambah pula dengan bonus bonus yang hebat. Maaf Saudara Muhaimin, anda memang hebat cuma 'tak pandai' meletakkan harga E-Toyol. Murah sangat!!



Adam Tahir (Script Writter)
Laman web:
www.akujutawanpaypal.com

"5 Stars & Cool"



Ustaz Zul (Usahawan Internet)
Laman Web:
kamustafsirmimpi.com
"Akhirnya, jumpa juga e-book yang mudah difahami"

Pertamanya tahniah kepada saudara Muhaimin kerana berjaya memberi sesuatu yang amat berguna kepada saya. Saya mudah memahami isi kandungannya walaupun saya masih baru dalam bidang teknologi komputer ini.

Sebelum ini saya pernah membaca beberapa ebook tetapi ebook ini menjadi pilihan saya kerana penulis mengajar saya ‘step by step’ tentang apa yang perlu saya lakukan dan seterusnya.

Secara jujurnya, saya paling seronok membaca bab bonus. Muhaimin berjaya mengajar saya untuk mengeksploitasikan youtube dan blogger dengan penerangan yang menyeluruh. Mungkin saya akan cuba membina satu blog baru untuk tujuan itu dalam masa terdekat. Jadi, saya rasa amatlah beruntung sekiranya ramai yang memiliki ebook ini. Tahniah sekali lagi kepada saudara Muhaimin dan terima kasih kerana memperkenalkan ebook ini kepada saya.



Shafezan Hamidi Bin Abd Hamid (Guru)
Blog:
debikdebuk.blogspot.com
"Mudah Difahami"



Abdul Rahim (Pemula Perniagaan Internet)
"Ringkas, Padat dan Tepat"




Raja Kamil (Usahawan Internet Sepenuh Masa)
Blog:
www.rajakamil.biz
"Toyol moden ini harus dimiliki!!!"

ebook setebal 50ms ini sangat sesuai untuk newbies! Jika anda berminat menghasilkan wang dari toyol moden ini, ebook ini saya cadangkan. Tidak perlu bersusah payah, hanya ikut panduan langkah demi langkah. Semuanya jelas dan saya jamin anda tidak akan menyesal.



MDSyah (Usahawan Internet Separuh Masa)
Blog:
promosi-clickbank.blogspot.com
"Ebook yang berbaloi-baloi tuk dimiliki"

Setelah membaca ebook ini, saya dapati isi kandunganya sangat mudah difahami, tidak meleret dan straight to the point. Mereka yang buta IT pun boleh berjaya dengan bantuan ebook ini. Apatah lagi penulis ebook ini seorang yang baik hati dan suka menolong orang. Saya gerenti jika anda masih terkapai² setelah membaca ebook ni, penulis ebook ini akan membantu anda sehingga berjaya. Pembongkaran yang didedahkan dalam ebook ini bukan perkara baru, sebenarnya kita memang selalu menggunakannya.

Blogspot+youtube+google adsense, ia memang tidak asing lagi bagi kita,cuma kita saje yang tidak tahu cara mengexploitasikannya tuk mendapatkan wang mudah tapi.... Muhaimin telah membuktikannya! dan dia telah membocorkan rahsia kejayaanya dalam ruangan bab BONUS!! Bila anda sudah tahu rahsianya anda mungkin berkata di dalam hati "la..naper aku tak terpikir sebelum ni yer..". Jadi ebook ini memang berbaloi-baloi tuk dimiliki!



Penyubiru (Blogger Separuh Masa)
Blog:
penyubiru.blogspot.com
carca-marba.blogspot.com
"Ebook yang PADAT, LENGKAP dan DIRECT to THE POINT"

Ebook yang mampu milik dan sebenarnya patut dimiliki. Bagi saya killer topik adalah "bab BONUS".. Walaupun ringkas sebenarnya topik tu yang buat saya baca sampai 2-3 kali..Pendedahan yang sangat baik...

Jadi, jika anda MALAS macam Saudara Muhaimin, tapi nak juga buat duit, Ebook ini WAJIB untuk anda.. Tapi jika anda RAJIN sedikit dari Saudara Muhaimin, Ebook ini BONUS untuk anda.. ;-)



Zudie Rahman (Usahawan Internet)
Laman Web: www.projectmoney.ws
Blog: www.tamancyber.com
www.e-toyol.com web layout & design by me3n